Print this entry

Ons programma

Op dit moment is ons gemeentebericht er in digitale vorm. Wij zijn bezig met het vormen van een nieuwe redactie maar we kunnen je zo toch van al onze activiteiten op de hoogte stellen.

Als wij al op de hoogte zijn van je emailadres krijg je bericht wanneer een nieuw gemeentebericht klaar staat of wanneer er belangrijke wijzigingen zijn.

De op dit moment meest actuele versie in pdf vind je hier:

De Christengemeenschap – Leeuwarden – Gemeentebericht – 22-3 tot en met 26 april 2020

De geplande periode is ditmaal vanwege de virusuitbraak zeer kort gehouden.

Let op!

In verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus zijn mogelijk nieuwe beperkingen of wijzigingen in het programma.

Kijk voor de laatste info HIER

Ontvangst van het papieren programma

Zodra wij het weer fysiek kunnen aanbieden geldt:

Als je je abonneert bent op onze gemeenteberichten krijg je 4 x per jaar onze gemeenteberichten en het landelijke kwartaalblad ‘In Beweging’ per post toegestuurd. ‘In beweging’ is een uitgave van het Nederlands-Vlaamse bewindsgebied van De Christengemeenschap.  Bij lidmaatschap van onze gemeente is het abonnement inclusief.

Mocht je dus geïnteresseerd zijn in de activiteiten van onze gemeente en ons gemeentebericht en ‘In Beweging’ graag op papier ontvangen, stuur dan een mailtje ons met daarin je wens en je adresgegevens. Gebruik daarvoor ons webformuliertje onderaan onze beginpagina.

Voor de gemaakte onkosten voor drukwerk en verzending vragen wij je een vrijwillige bijdrage.